Arvutimängud. Kui Sulle meeldib mänge mängida, siis miks mitte neid ka ise luua? Arvutimängude turg aina kasvab ja üha olulisemaks muutub professionaalsus – kas mängud on hästi läbi mõeldud ja kasutajale mugavad. Eestis saab mängudisaini ja –arendust õppida rahvusvahelise õppejõudude meeskonna käe all Ettevõtluskõrgkoolis Mainor.

Mood ja rõivad. Sulle meeldib hästi riides käia ja usud, et Sul on silma selle peale, mis sobib ja mis mitte? Mõtled mõnikord, milline mõni peaaegu et sobiv rõivaese olla võiks? Võib-olla võiksid kaaluda moedisaineri ametit. Moedisaini saab õppida Eesti Kunstiakadeemias ja Euroakadeemias, rõivaste tehnilist disaini Tallinna Tehnikakõrgkoolis.

Joonistamine. Oskad üsna hästi joonistada ja ennekõike – Sulle meeldib joonistada? Sind häirib, kui näiteks veebileht ei ole visuaalselt ilus? Tunned, et loovus on kindlasti Sinu tugevusi? Sinu jaoks võiks olla graafilise disaini eriala. Graafilist disaini saab õppida Kunstiakadeemias, Tartu Kõrgemas Kunstikoolis ja Ettevõtluskõrgkoolis Mainor.

Noorte infomessi Teeviit 2016 noorteinfo tegevust rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF-ist kaasrahastatud programmis “Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine” kirjeldatud tegevuste raames.

Jaga
Kommentaarid