Maxima Eesti poolt ellukutsutud stipendiumikonkursile Tulevikutalent 2016 on oodatud kandideerima 5.-12. klasside andekad noored, kellel on ette näidata saavutusi ühest neljas kategoorias: sporditalent, teadustalent, kultuuritalent või ettevõtlikkustalent.

“Olles puutunud kokku väga paljude andekate noortega erinevatest valdkondadest võin öelda, et tõeline pühendumus võib viia noori silmapaistvate tulemusteni. Kutsun ka kõiki lapsevanemaid ja õpetajaid märkama enda ümber tegutsevaid talente ja julgustama neid oma avaldust esitama,” innustas kandideerijaid ja nende lähedasi ETV+ peatoimetaja ja tänavune stipendiumikonkursi žüriiliige ettevõtlikkustalendi kategoorias Darja Saar.

Tänaseks on konkursile enim avaldusi laekunud sporditalendi ja kultuuritalendi kategoorias kandideerivate õpilaste poolt. Maxima Eesti kommunikatsioonijuhi Katja Ljubobratetsi sõnul tasub noortel kandideerimisavalduse esitamiseks varuda mitu päeva. “Kuigi oleme teinud kandideerimise küllaltki lihtsaks, soovitame mitte jätta kandideerimist viimasele hetkele. Stipendiumikonkursil osalemiseks on vaja esitada oma motivatsioonikiri või -video, juhendaja soovitus, loetelu valdkonna saavutustest ja sõltuvalt valdkonnast ka oma tööde näidised,” loetles Ljubobratets vajalikke dokumente. Avaldusele tuleb lisada ka vanema volitus ning koolitunnistuse väljavõte. Kõige lihtsam on avaldust esitada konkursi veebilehel www.tulevikutalent.ee.

Selleks, et andekad noored saaksid oma talenti edasi arendada ja nii oma unistustele lähemale liikuda, pärjatakse iga kategooria parimat 1000 euro suuruse stipendiumiga ning 2. ja 3. koha saavutanuid vastavalt 700 ning 500 euroste stipendiumitega. Kandideerimiseks tuleb esitleda oma taotlus aadressile www.tulevikutalent.ee.

Parimaid aitab välja selgitada valdkonna asjatundjatest koosnev žürii, kelle hulka kuuluvad füüsik ja Rakett 69 saatejuht Aigar Vaigu, tippjalgrattur Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikuse õhutaja Darja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Jaga
Kommentaarid