Tema sõnul on ande toetamine ja julgustamine ülioluline. “Minu vanemad mõistsid omal ajal, et olen musikaalne ning toetasid mind muusikainstrumentide ja prooviruumide leidmisel. Tänaseks on muusikal minu elus väga tähtis koht. Selle toe eest olen neile väga tänulik,” räägib Rahula. “Kui peaksin kokku võtma, et mis talent üldse on, siis on see kombinatsioon andekusest, töökusest ja tahtest,” lisas ta.

Kultuuritalendi kategoorias oodatakse kandideerima kõiki kaunite kunstide valdkonnas silmapaistvaid noori - oodatud on kõigi erinevate tegevusaladega seotud stipendiumitaotlused.

Maxima Eesti ootab kõiki 5.-12. klassides õppivaid koolinoori osalema stipendiumikonkursil Tulevikutalent 2015. Kandideerimine kestab 15. oktoobrini. Avaldusi oodatakse viies kategoorias: teadustalent, sporditalent, kultuuritalent, humanitaartalent ja ettevõtlikkustalent. Kokku jagatakse tänavu noortele stipendiumitena 12 000 eurot. Lisainfo ja kandideerimisavalduse leiab konkursi kodulehelt http://www.tulevikutalent.ee.