“Talendil võib olla terav kõrv või keel, osav käsi, kiire jalg või võime näha lahendusi seal, kus teised seda ei näe,” kirjeldas Juur. “Kas olete kunagi mõelnud, kui palju mõjutab inimese elu üks tõeliselt tore lasteaiakasvataja või kuidas alati rõõmus müüja suudab kas sinu päeva heaks teha? Meie seas on palju selliseid avastamata talente, kes väärivad kiitust,” tõi Juur näiteid igapäevastest kohtumistest talentidega.

“Tulevikutalendi konkurss on üks ülimalt tänuväärne sündmus just noorte märkamiseks ja tunnustamiseks,” lisas Juur. Teadustalendi kategoorias oodatakse kandideerima kõiki täppisteaduste valdkonnas edukaid noori.

Maxima Eesti ootab kõiki 5.-12. klassides õppivaid koolinoori osalema stipendiumikonkursil Tulevikutalent 2015. Kandideerimine kestab 15. oktoobrini. Avaldusi oodatakse viies kategoorias: teadustalent, sporditalent, kultuuritalent, humanitaartalent ja ettevõtlikkustalent. Kokku jagatakse tänavu noortele stipendiumitena 12 000 eurot. Lisainfo ja kandideerimisavalduse leiab konkursi kodulehelt http://www.tulevikutalent.ee.