Korrus3 on 2016/2017 hooajal panustanud laste päevastele trennidele: pakutakse hommikust võimlemist ja üldfüüsilist trenni, millesse on sisse toodud parkuurimise, omakehaharjutuste, maadluse ja võimlemise elemendid. Pärastlõunased trennid on hea võimalus kohe pärast kooli sportlik paus teha, et oleks aega terve õhtupoolik õues mängides veeta.

Korrus3 pakub treeninguid 0-3aastastele koos saatjaga; 3-6aastastele saatja järelvalve all ning 4-7aastaste grupist saab iseseisva spordiharrastuse algus. Laste treeningud on jagatud nelja tasemesse: algajad, põhigrupp, edasijõudnud ja võistlusgrupp. Poiste ja tüdrukute grupid on eraldi.

Spordinädalaga liitus üle 350 üldhariduskooli (ca 70% koguarvust), kes viivad läbi 450 erinevat spordisündmust. Lisaks on spordiklubide poolt spordinädalal pakkumisel ligi 200 erinevat üritust ja tasuta treeningut.

Projekti eestvedajaks on Ühendus Sport Kõigile ja Eesti Olümpiakomitee. Toetajateks Euroopa Komisjon, Kultuuriministeerium, Coop Eesti ja Tallink. Spordinädal viiakse läbi kõikis Euroopa Liidu liikmesriikides.