Tom bookis juulis toimuma pidanud 1000 naela maksnud reisi endale ja oma tüdruksõbrale, kuid juhtus nii, et noored läksid lahku, vahendab Digital Spy. Muusikaproduktsiooni tudeng Tom selgitas, et ta ei taha kellegi teisega reisile minna ning eBay's ei ole lubatud pileteid müüa, seega otsustas ta piletid lihtsalt ära anda.

Kui esialgu plaanis ta reisi sõbrale anda, siis hiljem leidis, et Youtube’i abil võib ta leida inimesed, kes tõesti seda reisi vääriksid. Video postitati internetti eelmisel nädalal ning tänaseks on seda vaadatud ligi 80 000 korda.

Frankenburg räägib videos: “Ma annan selle puhkusereisi lihtsalt ära. Miks ma seda teen? Me elame katkises maailmas, kohas, kus inimesed saavad haiget, kus toimub sõda, kus võrdsust ei ole … mina tahan seda parandada.”

“Ilmselgelt ei saa ma kõike muuta, kuid abi on vähesestki. Loodetavasti inspireerib see video ka sind sama tegema — isegi, kui see on mõni väike asi, nagu näiteks koolis üksiku lapse kõrvale istumine, või kodutule võileiva ostmine — see kõik loeb ja koos saame teha parema maailma, kus elada.”

“Ma olin omadega läbi, kui mu tüdruk mu maha jättis. Ja see reis oli nagu haavale soola raputamine,” ütleb ta ja lisab, et ta ei tahaks kellegi teisega sinna reisile minna.

“Saades nüüd neid vastuseid inimestelt, tean, et keegi siiralt hindab seda. Mina suutsin lahti lasta ja tunnen, et nii ei lähe midagi raisku.”

Pakkumine sisaldab kaht edasi-tagasi lendu, ööbimist nelja tärni hotellis ja rendiautot vahemikus 3. kuni 10. juuli. Frankenburg valib õnneliku võitja juuni algul.