Veidi rohkem kui tund hiljem leiti StratosChemi konteiner 106 kilomeetri kaugusel stardipaigast ning korraldajate poolt kätte saadud videomaterjal näitas, et kahjuks maailmarekordit ei saavutatud kuna õhupall purunes tehnilistel põhjustel liiga vara - 22175m kõrgusel, katse oleks toimunud 30000m saavutamisel. Samas täitis StratosChemi meeskond oma teise eesmärgi, ehk siis viidi stratosfääri Eurovisiooni logo, et hoida pöialt Eestile Eurovisiooni finaalis.

StratosChemi konteineri suurimaks kiiruseks oli 126 km/h ning konteiner leiti Avijõe lähedal asuvast veekogust. Veekogust aitas konteineri kätte saada StratosChemi otsingumeeskonna liige Raido Enn, kellel oli kaasas kalastusvarustus, tänu millele konteiner maismaale toodi.

StratosChemi meeskond otsib omale toetajaid, kelle abiga saata kõrgustesse järgmine ilmavaatlusõhupall, teine lend võib teoks saada juba juunikuu lõpus.
Lisainfot projekti kohta, pilte, videomaterjali ja esmase informatsiooni järgmise õhkutõusu kohta leiab kodulehelt.

Meeskond tänab kõiki toetajaid: Viljandi Linnavalitsus, Viljandi Noorte Volikogu, Eesti AGA AS ja paljud teised. Lisaks ka otsijaid ja abilisi, keda oli kokku tulnud üle kogu Eesti!

Vaata kokku pandud videklippi, milles sisaldub meeskonnaliikmete emotsioone ja kaadreid kõrgustest. Kuus kuud pingutusi neljas minutis. Videoklipi autor on meeskonnaliige Viktor Tund.