Aasta parim blogija Dain M. Muru Eesti Lennuakadeemiast valiti noorte seast, kes on avaldanud oma Erasmuse õpiperioodi lugusid Delfi “Tudengiblogis”. Žürii hindas kõrgelt Daini postituste detailirohkust, emotsiooni edasiandmise oskust ja järjepidevust. Lisaks tunnustusele sai parim tudengiblogija 450 euro suuruse preemia.

"Aeg läheb ikka kohutavalt kiiresti. See tundub justkui eile kui sai Belgias Vene jõusaali külastatud, kabriolette uuristatud, kohalike traditsioonidega tutvutud ja loomulikult ka kõvasti õpitud. Facebook on väga agar mulle minu tolleaegseid pilte näitama justkui kinnitades, et näe, vaata, kus sa kõik käisid ja mis sa kõik tegid. Peaksid uhke olema. Olengi," kirjutab Dain.

„/.../see Erasmus kogemus oli kõike seda väärt. Natukene karm, kuid ma ei kahetse midagi.“ Kirjutasin kokkuvõtvalt 25. jaanuaril 2015. Minu elufilosoofia, mille sain oma isa käest, on: „Kui on alati võimalik minna, näha, teha, siis mine, näe ja tee. Kunagi ei tea, mis kõik juhtuda võib.“ Nii ka selle kogemusega. Sealt saadud maailmapildi ja kogemustepagasiga rändan veel mitu head aastat ringi."

"Ma kasutan siinkohal võimalust ja ütlen ühe suure aitähi nii Erasmus programmile, mis tegi selle üleüldse võimalikuks, Archimedesele ja Delfile, kes otsustasid tudengeid kirjutama utsitada, kui ka kõikidele neile kodustele ja sõpradele, kes minu seiklustele kaasa elasid.
Maailm on tõesti kirju ja ta on pidevas muutumises ja sulelisi ning karvaseid on väga palju erinevaid sorte. Seda enam tuleb sellest viimast võtta ja avardada oma silmaringi nii palju kui võimalik. Võib-olla siis tuleb ka arusaam ja see tõeline teadmine."

"Kõikidele, kes ikka veel mõtlevad, ütlen: „Ärge mõlge, minge!“. Maailm on peopesal, infot on igal pool, kogemused on juba järgmise ukse taga. Minge ja lammutage ning tulge tagasi ja jagage oma kogemusi ka teistega."

Vaata, mis on Erasmus+ üliõpilasvahetusprogramm: