Räägi avameelselt

Mitte sõnumi teel, vaid räägi reaalselt. Räägi, mis sulle ei meeldi ja mis meeldib. Hoia ka teatud salapära alles, kuid üldiselt, ole avameelne. Kellelegi ei meeldi pidevad äraarvamismängud teemal "mida ta tahab?".

Suhtu tema sõpradesse hästi

Meil kõigil on sõpru, kes teatud inimestele ei meeldi, kuid ürita hoida austust oma kallima sõprade vastu. Veeda nendega ühiselt vahepeal aega ning ole lihtsalt tore ja sõbralik. Sa teenid tema sõpradelt plusspunkte ning sellega seoses on ka su kallim sinust paremal arvamusel.

Üllata

Kõikidele meeldivad üllatused. Me tunneme end siis nagu väiksed lapsed, kes avavad kingipaki. Jäta väike armas kirjake kallimale laua peale või sahtlisse, kust ta selle hiljem leida võib. Võid midagi armsat ise meisterdada või kirjutada hoopis armsa laulu või luuletuse ning seda esitada. Pane oma oskused mängu ning üllata!

Olge aktiivsed

Tehke pidevalt midagi koos. Kaisutamine ja jalutamine on tore, aga tehke vahelduseks midagi sportlikku või midagi meelelahutuslikku. Miks mitte minna kinno ja istuda tagumises reas, hoida käest kinni ja nautida filmielamusi? Või miks mitte minna kontserdile, kus teie lemmik esineb? Ühised tegevused ühendavad teid veelgi rohkem.

Leidke ühine hobi

Olgugi, et sulle meeldib laulmine ja talle korvpall...Midagi on teil kindlasti sellist, mida mõlemad teha armastate. See hobi võib olla pisike, kuid sellest saab teha suure hobi, mille juures mõlemad täie kirega olete. Või ehk ühendate oma hobid kuidagi?

Lihtsalt rääkige

Oled sa oma silmarõõmuga tunde lihtsalt istunud ja jutustanud, viinamarju söönud ja üksteisele silma vaadanud? Leidke lihtsalt see aeg ja tahe, et ainult rääkida. Rääkige teemadel, mis mõtetesse tulevad, see pole tunnikontroll. Rääkige teile meeldivatest teemadest ning tundke end lihtsalt teineteise seltsis hästi.

Ära armukadetse mõttetult

Püüa endale selgeks teha, et sa usaldad teda ning sul ei ole sellest sooja ega külma, et ta oma vastassoost sõbra sünnipäevale läheb. Las ta läheb ja veedab toredalt aega. Sina saad temaga ju rohkem aega veeta ning pealegi on teie koos veedetud aeg palju kvaliteetsem. Andke üksteisele hingamisruumi, et tekiks igatsus ja suureneks kirg üksteise vastu veelgi.

Ärge häbenege kauneid lauseid

Jah, sa tead kui kallis sa talle oled ja tema sulle, kuid miks mitte vahel seda üksteisele meelde tuletada läbi kaunite, ehk isegi kergelt liialdatud lausetega?