1. Istud lennukis ja sinu ees on ekraan. Kuid ei, sa ei vaata seda. Kellegi teise ekraan on ju palju huvitavam. Äkki nad teevad midagi põnevamat.

2. Kui kõnnid tänaval, sõidad bussiga või teed midagi muud ja kuulad sealjuures muusikat ning kujutad ette, et oled filmis.


3. Lähed kinno ja kontrollid mitu korda üle, kas su telefon on ikka hääletu peal. Mis siis, et tegelikult on see kogu aeg hääletu peal.


4. Ostad valmistoitu ja hakkad seda mikrolaineahjus soojendama ning viskad karbi minema. Hetk hiljem lähed aga prügikasti sobrama, sest unustasid vaadata, kui kaua ja millisel võimsusel peaksid toitu soojendama.


5. Kell on kaks öösel ja sa avad külmkapiukse kaheteistkümnendat korda, sest tahaksid midagi näksida ja loodad, et vahepeal on külmikusse midagi uut juurde tekkinud.


6. Šoppad internetipoes mitmekümne või lausa mitmesaja euro eest, kuid jätad kogu kauba ostmata, sest saatmiskulud on 5,99€ või pisut rohkem.


7. Pikutad voodist ja sirutad käe lae suunas välja. Selleks pole mingit põhjust vajagi.


8. Soojendad midagi mikrolaineahjus ja teed ukse sekund enne lahti, sest siis ei kostu tüütut piiksumist. See on umbes nagu pommi kahjutuks tegemine.


9. Kuulad muusikat ja valid, et rakendus esitaks sulle lugusid suvalises järjekorras. Tegelikult kuulad aga ikka ühte ja sama lugu ning enne, kui see otsa saab, kerid selle algusesse tagasi.


10. Proovid iga kord rihtida nii, et tuleks ilus arv.


11. Valmistad endale maitsva roa ja otsustad, et sinna kõrvale võiks vaadata mõnda toredat telesarja. Sa ei hakka aga enne sööma, kui oled leidnud õige sarja. Mis siis, et toit jahtub enne ära.


12. Vastad klassis või auditooriumis õppejõu küsimusele ja olenemata sellest, et vastus on lühike, siis mõtled hiljem oma peas mitu korda läbi, mida vastasid ja kuidas seda ütlesid.


13. Kui mängid konsooliga mõnda mängu ja kallutad konsooli mingis suunas, sest arvad, et see aitab kuidagimoodi kaasa.


14. Tegeled mõne tähtsa tööga tekstitöötlusprogrammis ja salvestad töö korduvalt ära. Mis siis, et tegid seda paar sekundit tagasi.



15. Või kui kirjutad mõnda tähtsad kodutööd ja siis salvetad sellest mitu versiooni.

16. Kui oled poes ja keegi teine vaatab toodet, mida soovid osta. Sa ei taha aga teist inimest segada ja uurid mõnda suvalist toodet ning loodad, et teine inimene läheks juba minema.


17. Tuled duši alt ja istud paljana või rätikuväel niisama ning teed lihtsalt niisama aega parajaks. Põhjust pole vaja, aga kohe ei viitsi riideid ka selga ajada.


18. Saadad tähtsa e-kirja või sõnumi kellelegi ja loed selle peale saatmist mitu korda üle.


19. Sul on pikk telefonikõne ja siis aeled mööda elamist ringi.


Allikas/fotod: BuzzFeed